Sdružení Krajina_Dagmar Kafková a Kateřina Malečková
6. června 2024

Známe vítěze krajské ankety Skutek roku 2023

V pondělí 3. června proběhlo slavnostní předávání cen za Skutek roku 2023. Oceněno bylo celkem 9 osobností a organizací, které svými dobrými skutky zaujali veřejnost i odbornou porotu. Předávání se uskutečnilo pod patronátem gesční náměstkyně Hany Hajnové (Piráti) a účasti předsedy Senátu ČR Miloše Vystrčila a hejtmana Kraje Vysočina Vítězslava Schreka.

posts/2022-06-07-tradicni-ankety-kraje-vysocina-skutek-roku-a-zlata-jerabina-znaji-sve-viteze-I.jpg
7. června 2022

Tradiční ankety Kraje Vysočina Skutek roku a Zlatá jeřabina znají své vítěze

Jihlava, 7. června 2022 – V pondělí 6. června, úderem sedmnácté hodiny odpolední, byla v prostorách premonstrátského kláštera v Nové Říši zahájena slavnostní událost u příležitosti ocenění tradičních anket Kraje Vysočina. Vyhlášení anket se zúčastnili také pirátští krajští radní a zastupitelé.

posts/2021-12-22-nominujte-nejlepsi-kulturni-pocin-a-skutek-roku-2021.jpg
22. prosince 2021

Nominujte nejlepší kulturní počin a skutek roku 2021

Jihlava, 22. prosince 2021, Foto zdroj: Kraj Vysočina - Kraj Vysočina již po osmnácté vyhlašuje anketu Zlatá jeřabina – Cena Kraje Vysočina za kulturní počin roku a po třinácté anketu Skutek roku. Cílem anket je nalézt nejlepší kulturní počiny, příkladné aktivity v oblasti památkové péče a dobré skutky dobrovolníků i firem z našeho regionu.