posts/2019-10-21-jihlava-proti-turecke-invazi.jpg
21. října 2019

Piráti v Jihlavě pokračují v demonstracích proti turecké invazi

Jihlava, 21. října 2019 – Česká pirátská strana pokračuje v sérii demonstrací proti turecké invazi v severovýchodní Sýrii. Dnešní demonstraci v Jihlavě zahájí pirátský poslanec za Vysočinu Jan Pošvář a bude možné zde podepsat petici adresovanou vládě ČR. Akce začíná v 17:30 na Masarykově náměstí (u Morového sloupu).

posts/2019-10-14-riseup4rojava.jpg
14. října 2019

Třebíč a Jihlava se připojují k protestům proti turecké okupaci na severu Sýrie

Jihlava, 14. října 2019 – V Jihlavě a Třebíči se připojujeme k akcím, které se budou konat již tuto středu 16. října v Praze, Brně, Ostravě, Bratislavě a dalších městech na protest proti turecké okupaci severní části Sýrie.

posts/2019-03-24-zahran-internet.jpg
24. března 2019

Piráti v Jihlavě zachraňovali internet

Jihlava, 23. března - V sobotu 23. března se na Masarykově náměstí sešly na čtyři desítky lidí, aby se zapojili do celoevropského protestu proti cenzuře internetu. Demonstraci s názvem "Zachraňme internet před články 11 a 13!" pořádalo Krajské sdružení Pirátů na Vysočině a upozornilo tak na problematická ustanovení evropské směrnice o copyrightu, kterou má Evropský parlament schvalovat v úterý 26. března.