Michaela Vodová

Michaela Vodová (21. května 1979 v Praze) vyrůstala v Karlových Varech. Nyní žije od r. 2008 na Vysočině.

Vystudovala dva humanitní obory – Pedagogiku volného času (Mgr.) a následně Charitativní a sociální práci (Bc.) na Teologické fakultě JCU. Pracovala jako sociální pracovnice v oblastech: péče o seniory, drogová problematika a domácí hospicová péče. Podílela se na historicky prvním referendu v Jihlavě, které se zabývalo otázkou odpadového hospodářství města.

Členkou Pirátské strany se stala v roce 2011. Krátce poté byla zvolena členkou Republikového výboru. Pracovala jako dobrovolnice v Personálním odboru Pirátů na pozici vedoucí administrativy a v administrativním odboru na pozici správkyně datové schránky. Roku 2012 byla zvolena místopředsedkyní krajské organizace Pirátů na Vysočině a od roku 2013 byla jeho předsedkyní. V roce 2013 byla lídryní krajské organizace Pirátů na Vysočině ve volbách do Poslanecké sněmovny. Ve volbách do obecních zastupitelstev v roce 2014 kandidovala na druhém místě v koalici Zelených a Pirátů Jihlava.

V současné době pracuje pro Pirátskou stranu jako koordinátorka Krajského sdružení Vysočina. Je členkou Republikového výboru Pirátů a předsedkyní Krajského sdružení Vysočina.

Podrobnější informace o Michaele najdete na profilu v Piratopedii.