Ukliďme Česko s Piráty

Jihlava, 3. dubna - Už potřetí vyrážíme uklízet Vysočinu společně s Ukliďme Česko. Ukliďme svět, ukliďme Česko je dobrovolnická úklidová akce, která probíhá napříč republikou. Zaměřuje se na úklid vybraných lokalit, malých i větších nelegálních skládek a všudypřítomného nepořádku, aby se nám tu žilo o trochu lépe. Loni se do úklidu zapojilo více než 134 000 dobrovolníků a sesbíralo neuvěřitelných 2200 tun odpadu.

Pokud jste, stejně jako my, naladěni na vlnu ochrana přírody, přidejte se! Dnem “D” je letos v celé republice sobota 6. dubna. Nejen, že pomůžete zkrášlit místa, která máte rádi, ale poznáte nové lidi a můžete být inspirací pro své okolí. Proto neseďte doma, vezměte drobotinu, dvounohého nebo čtyřnohého miláčka, kamarády a přijďte za námi.

Na Vysočině budeme uklízet v následujících lokalitách:

Máte to daleko? Tak mrkněte do interaktivní mapy a podívejte se na další místa ve Vašem okolí, kde se bude uklízet nebo si “založte” vlastní úklid. Je to jednoduché! Každá ruka se počítá.

ODKAZY

Stránky projektu Ukliďme svět, ukliďme Česko