Piráti na Vysočině volí čelo kandidátky pro krajské volby

03. 12. 2019
Piráti na Vysočině volí čelo kandidátky pro krajské volby

Jihlava, 3. prosince 2019Kdo doplní Hanu Hajnovou na čele pirátské krajské kandidátky? Členové Pirátů na Vysočině začali včera volit další čelní kandidáty pro krajské volby v příštím roce. Do primární volby čela kandidátky (2. – 9. místo) je přihlášeno celkem 13 kandidátů, volit se bude po jednotlivých místech.

Krajské volby proběhnou na podzim příštího roku a Piráti pro ně sestaví samostatnou pirátskou kandidátku. V jejím čele bude stát telčská zastupitelka Hana Hajnová, která byla zvolena lídryní již v říjnu (více zde). Další místa budou členové krajského sdružení Vysočina volit po jednotlivých místech dvoukolově od 2. prosince do konce ledna. Primární volby probíhají online na základě rozpravy na pirátském fóru.

„Přeji kandidátům hodně štěstí a členům dobrou ruku ve volbě. Máme opravdu z čeho vybírat, proto věřím, že se nám podaří poskládat kvalitní a silný tým, který se zvládne připravit na všechny výzvy, které před krajem pro příští období stojí,“ doplnila Hajnová.

Hana Hajnová, 721 684 323, hana.hajnova@pirati.cz