Koronavirus a naše opatření

Jihlava, 13. října 2020 - Jak se asi nedá ve veřejném a mediálním prostoru přehlédnout, rostou v posledních dnech čísla pozitivních případů nemoci Covid-19 raketovým tempem. S tím souvisí i vyhlášení nouzového stavu a postupné zavádění vládních opatření k zamezení šíření koronaviru.

Byť nejsme v souladu se vším, co vláda vyhlašuje, nutnost omezení setkávání chápeme. Rušíme proto do konce tohoto měsíce všechny akce, které se měly konat v našem Jihlavském pirátském centru - bohužel se to týká i swapu, který byl plánovaný na tuto středu (14. 10. 2020). O dalším vývoji vás budeme informovat.

Veškerá jednání místních sdružení, předsednictva krajského sdružení nebo krajského zastupitelského klubu přesouváme z důvodu nouzového stavu do online prostoru - budeme se setkávat na Jitsi nebo Mumble, jako tomu bylo v jarních měsících. Všechna tato jednání najdete v našem kalendáři včetně všech informací. V případě, že byste nám chtěli cokoliv sdělit, zeptat se nás na to, co vás zajímá, jsme tady pro vás. Volejte, pište, kontakty najdete mj. zde a samozřejmě stále funguje i naše pirátské fórum.

Hana Hajnová, 721 684 323, hana.hajnova@pirati.cz