Jarní SWAPování s Piráty

Už ve středu 11. 3. budete mít možnost vyměnit své nepotřebné oblečení, knihy, hračky, boty, sportovní vybavení či doplňky v rámci jihlavského jarního SWAPu. Oslava minimalismu a ekologie startuje ve 14:00 v Jihlavském pirátském centru (Matky Boží 9).

Máte plný šatník po Vánocích? Chcete vyměnit nevhodný dárek? Hledáte inspiraci na jaro? Nebaví vás přebírání v second handech? Pokud jste alespoň jedenkrát odpověděli „ano“, zveme vás na Jarní jihlavský SWAP.

SWAP (z anglického slova swap – výměna) funguje jednoduše: přinesete oblečení a další věci (do domácnosti, boty, hračky či knihy), které už nenosíte nebo nepotřebujete, a vyměníte je za jiné, které vám na swapu padnou do oka. To vše jednoduše, pohodlně a zdarma!

Udělejte si radost SWAPováním!

SWAPování zažívá doslova boom. Smysluplná alternativa k nakupování v tradičních obchodech je radostí, zábavou a také terapií. Záleží pouze na vás, kolik čistých, vypraných a nepoškozených věcí na SWAP přinesete. A stejně tak záleží pouze na vás, kolik věcí si odnesete domů.

Přestože je vstup na SWAP zdarma, budeme vděčni za dobrovolný příspěvek, který použijeme na dobročinné účely. Opět budete mít možnost věnovat ponožky v rámci oblíbené Ponožkové výzvy. Oblečení i další doplňky, které nenajdou své nové majitele na SWAPu, odvezeme do azylových domů, nocleháren a dalších organizací.

Těšíme se na vás!

Facebooková událost