Podpoř Piráty Kraje Vysočina

27. 08. 2020
Podpoř Piráty Kraje Vysočina

K ovlivňování dění nemusíš být žádný kmotr. Zákony a veřejné dění lze ovlivňovat jednoduše a transparentně. Když se lidé spojí a každý přispěje například stovkou, jsme schopní porazit oligarchy s bezednými marketingovými rozpočty.

Mrkni na web https://dary.pirati.cz/podpor-kraj/vysocina a podpoř náš krajský projekt.

Chceme tak umožnit veřejnosti podílet se na veřejném dění nejen svým hlasem ve volbách, ale i finanční podporou, která nám umožní věnovat se systematicky a dlouhodobě zásadním změnám v naší společnosti. Vybrané peníze použijeme na cílené projekty v rámci krajské kampaně nebo na další naše projekty pro příští rok (typicky například festival svobodné kultury, projekt Ženy Vysočiny, etické družstvo Budoucnost, a další).

Jestli ještě váháš, klidně napiš nebo se podívej na to, co aktuálně děláme na našem webu a facebooku.