Piráti na Vysočině hledají volebního manažera pro kampaň do letošních krajských voleb

Jihlava, 14. února 2020 – Jsi kreativní člověk, který rád organizuje akce i lidi kolem sebe? Máš rád výzvy a nebojíš se Pirátů? Piráti na Vysočině hledají lodivoda, který povede naši loď skrze nevyzpytatelné vody předvolební kampaně až do letošních krajských voleb.

Volební manažer/ka bude mít na starosti vedení pirátské kampaně pro volby do krajského zastupitelstva v Kraji Vysočina, které se budou konat na podzim 2020.

Minimální náročnost vedení kampaně odhadujeme na 40 hodin týdně (během horké fáze v září a říjnu i více).

Nabízíme:

Smysluplnou práci a podíl na volebním tažení Pirátů do krajského zastupitelstva

• Odměnu až 35 000 Kč na základě příkaznísmlouvy podle občanského zákoníku, vyplácenou měsíčně v částce 28 000 Kč (+ až 7 000 Kč odměny za dobře odvedenou práci), spolupráci na IČO

• Motivační bonus za dosažené výsledky: od sedmého získaného mandátu odměna ve výši až 150 000 Kč, přičemž tento bonus bude splatný v únoru 2021

• Cennou referenci v životopise: zkušenost s volební kampaní

• Dobrou atmosféru, motivovaný tým, flexibilní podmínky a možnost poznat zajímavé lidi

Hlavní zodpovědnosti:

• Vedení volebního štábu (skupiny všech placených lidí a dobrovolníků podílejících se na kampani)

• Koordinace vedoucích týmů v kampani (outdoor týmu, kontaktní kampaně, PR, administrativy apod.)

• Samostatná exekutiva kampaně (podle manažerem připraveného plánu volební kampaně) a rychlé uzpůsobování plánu aktuální situaci

• Koordinace s kampaněmi probíhajícími napříč republikou

Požadujeme (dle důležitosti):

• Znalost pirátského programu (předchozí zkušenosti s pirátskými týmy a způsobem práce, znalost předpisů a struktury Pirátů výhodou)

• Zájem o Piráty a loajalita, spolehlivost, samostatnost, čestnost, velké nasazení a týmový duch

• Velmi dobré komunikační schopnosti a zkušenosti s prací s lidmi, dobré zvládání stresu

• Věcnost, schopnost prioritizace a odpovědnost za výsledky·Emoční inteligence na vyšší úrovni

• Zkušenost s koordinací alespoň jednoho rozsáhlejšího úspěšného projektu (například hudební festival, obchodní projekt a podobně), zkušenosti na pozici projektového manažera výhodou

• Ochotu pracovat na kampani alespoň 40 hodin týdně (v horké fázi kampaně více)

• Účast na volebních štábech Pirátů

Podmínkou zařazení do výběrového řízení je zaslání strukturovaného životopisu, motivačního dopisu obsahujícího vizi působení na dané pozici a hrubý návrh volební kampaně pro volby do zastupitelstev krajů do 25. 2. 2020. Životopis a motivační dopis vítěze výběrového řízení mohou být zveřejněny i bez předchozího souhlasu. V případě oboustranného zájmu může být spolupráce v oblasti volebních kampaní prodloužena.

Termín nástupu: co nejdříve (dle možností uchazeče)