Pirátská posádka opět vyplouvá

23. 07. 2019
Pirátská posádka opět vyplouvá

Telč, 23. června 2019 - Klidné vody Štěpnického rybníka v Telči rozbouří v sobotu 27. července posádky dračích lodí. Pojede se zde 6. ročník závodu Draci v Telči a již potřetí v něm nebude chybět pirátská posádka.

Pirátskou posádku povede opět kapitánka Hana Hajnová, telčská zastupitelka a místopředsedkyně místního pirátského sdružení. “Roli kapitánky jsem si vyzkoušela loni a myslím, že jsme si to s posádkou náramně užili. Jsem ráda, že do mě vložili důvěru i letos a třeba se nám podaří vylepšit to loňské těsné sedmé místo,” doplnila Hajnová. V posádce pak kromě dalších zastupitelů z uskupení Společně pro Telč najdete Piráty i nePiráty z celé Vysočiny a to včetně poslance Jana Pošváře.

Slavnostní zahájení závodu proběhne ve 13 hodin a samotné vodní klání se rozjede od 13:20. Přijďte se podívat, jak to Pirátům pojede a užít si trochu té závodní atmosféry. Těšíme se na vás. Ahoj!

FOTO

Mario Pospíšil